Dave East & Harry Fraud – Just Another Rapper

Dave East a lansat un nou clip la piesa „Just Another Rapper„, în colaborare cu Harry Fraud. Enjoy!

Track List:

  1. The Disappearance
  2. 60 For The Lawyer
  3. Just Another Rapper
  4. Diamonds
  5. Go Off Ft. G Herbo
  6. Uncle Ric Ft. Benny The Butcher
  7. The Product
  8. Money Or Power Ft. Jim Jones
  9. I Can Hear the Storm
  10. Dolla And A Dream Ft. Steven Young
  11. Count It Up Ft. French Montana
  12. The Win Ft. Cruch Calhoun
  13. Yeah I Know Ft. Kiing Shooter
  14. Red Fox Restaurant Ft. Curren$y
Via American Music Scene http://www.rssmix.com/

Post a Comment